Dingen die ik niet koop: herfstkleding voor een dreumes jongen

Fall Items For Baby Boy
Half oktober, halverwege mijn 30 dagen uitdaging ‘Koop niets nieuws’. Voor mezelf weet ik me nog aardig te beheersen. Voor de jongens is dat wat lastiger, vooral voor Mini. Want ondanks het feit dat hij een jongen is, is hij toch mijn babypopje. En die moet worden aangekleed.  En goed ook.

  1. Een stapel rompertjes. Mijn favoriete rompertjes voor Mini zijn van Petit Bateau. De pasvorm past zo goed bij Mini zijn postuur: lang en smal. Bovendien is het katoen zo heerlijk zacht én blijft het ook na veelvuldig wassen vrij van pillen, pluizen of kleurverschil. Niet goedkoop, wel het geld waard.
  2. Een stapel t-shirts met lange mouwen. Voor jongens groot of klein hoef je niet moeilijk te doen. Een leuke longsleeve met een broek (jeans, chino of sweatpant) is vaak alles wat ze nodig hebben. En wat ze toelaten dat je hen aantrekt. Met het wisselvallige herfstweer een perfect item in de commodelade. En als het kouder wordt een hoodie of vest erover heen, klaar!
  3. Muts & sjaal. Het zal wel niks worden, want Mini houdt niet van iets op zijn koppie. Hij trekt steeds alle stylish verantwoorde beanies, zelfgebreide mutsjes of capuchons stelselmatig van zijn hoofd af. Maar ja. Als moeder vind ik toch dat hij een muts moet. Want anders word je ziek. En deze set van Adidas is ook te leuk!
  4. Skipak. Lekker warm voor op de fiets, of in de kinderwagen. En voor straks als we naar de sneeuw gaan.
  5. Sneeuwlaarzen. Ja, Mini heeft al laarzen. Maar je denkt toch niet dat ik die boterzachte leren laarsjes van Easy Peasy laat verzieken door sneeuw? In Canada kwam ik deze neopreen laarsjes van Bogs tegen. Ik heb ze nog niet in Nederland gevonden, maar ik hoop ze via Amazon te kunnen bestellen. En anders kunnen deze rubberen regenlaarsjes met voering ook nog.
  6. Halloweenkostuum. Ik wilde dit jaar graag als Daenerys Targarean naar het jaarlijkse Halloweenfeest. Platinablonde pruik, blauwe lenzen, petrolblauwe jurk (heb ik al), leren broek (heb ik al). En dan met Mini als Dracaris. Misschien volgend jaar!

Het Halloweenkostuum sla ik dit jaar over, de andere items worden alleen deze maand uitgesteld. Die heeft Mini toch echt nodig. Tijdens de tweede helft van deze 30 dagen uitdaging ga ik op onderzoek uit, of en hoe ik de spullen zo goedkoop mogelijk op de kop kan tikken. En daarna weer lekker shoppen!

Impuls shopper of na gedegen research koopjesjager? Wat is jouw shopaholic stijl?
xoxo – Irene

One thought on “Dingen die ik niet koop: herfstkleding voor een dreumes jongen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.