Harbour Run

You’re sexy and you know it

Harbour Run

Of beter: bekijk de video Harbour Run

Ik vind Manlief nog steeds sexy. Maar voor deze moeder van een bijna-tiener en een dreumes die ruim 7 jaar een relatie heeft, heeft sexy een hele andere betekenis dan voor de jonge moeder van een peuter die ik was toen ik hem leerde kennen en verliefd op hem werd.

Sexy = Uit Handen Nemen. Eten wat spontaan op tafel staat op papadag, de kinderen naar bed brengen zodat ik op de bank kan blijven snoozen, een huishoudelijk klusje doen waar ik al tijden tegen opkijk. Op de bank hangen met de kids zodat ik een duurloop kan doen.

Sexy = Vaderen. Spelen of stoeien met de kids. Klassieke muziek opzetten tijdens het badritueel van Mini. Onderzoek doen naar een eigen Mythbusters-experiment met Junior. Mini na 10 minuten uit bed halen omdat hij blijft huilen.

Sexy = Verrassen. Na maanden luidruchtig te hebben verkondigd niet van het sporten te zijn, samen met me hardlopen. Een bosje bloemen mee naar huis nemen op een gewone dag. De Harbour Run lopen, een obstakel run van 10 kilometer, iets wat hij nog nooit gedaan heeft. Een reservering hebben geboekt bij FG voor een gewone date night.

Sexy = Luisteren. Manlief vraagt me om advies over situaties op zijn werk. Ik geef mijn mening en hij luistert. Wanneer hij gaat winkelen, koopt hij kleding die ik ook mooi vind. Als hij me ziet razen, dan stopt hij me en neemt de tijd om me te laten zeggen wat me dwars zit. En luistert.

En sommigen dingen veranderen nooit. Ik vind hem dus ook nog gewoon sexy in de traditionele zin van het woord. Mroaw!

Wat betekent een sexy man voor jou? En wat vind jij sexy aan jouw man?

xoxo – Irene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.