Kies mijn volgende 30 dagen uitdaging

30 dagen zijn weer om, uitdaging al dan niet gered. Tijd voor een nieuwe uitdaging! Jij kunt nu mee bepalen welke 30 dagen uitdaging ik de komende maand zal aangaan. En waarover ik zal bloggen natuurlijk! Stem via deze poll of lees verder voor meer informatie over de uitdagingen.

No Sugeroni

Ingezonden door Caroline: 30 dagen geen geraffineerde suikers eten. Geraffineerde suikers als kristalsuiker, suikerstroop, fructosestroop, maar ook rietsuiker worden in verband gebracht met vermoeidheid, hoofdpijn, astma, darmklachten, huidklachten en nog veel meer! Reden om de suiker te laten staan toch? Aan de andere kant, een uitdaging van formaat in een maand waarin ik me voorbereid op Sinterklaas (dag, truffelkruidnoten) en 15 kilometerwedstrijd (en snelle suikers nodig heb).

Social Media Rehab

Geïnspireerd door een idee van Mels: 30 dagen lang terug naar de jaren 0 van deze eeuw zonder Linkedin, Twitter, Facebook of Pinterest. Gewoon ouderwets een gesprek per telefoon! Ik zal toegeven dat ik nauwelijks meer bel. Tijd voor wat meer kwaliteitscontact! Heb ik eigenlijk nog 30 telefoonnummers die ik voor een persoonlijk gesprek kan benaderen?

Foto van de dag

Voordat Mini werd geboren, schaften we een hippe systeemcamera aan. Met deze Sony Nex 5N zouden we namelijk met kwaliteitsfoto’s het leven van en met Mini vastleggen. Wat blijkt: met een IPhone gaat het ook prima. En is altijd bij de hand. Met behulp met de Postaday thema’s van The Daily Post zal ik in deze uitdaging elke dag een foto maken met onze ‘dure’ camera.

NaNoWriMo of Creatief Schrijven

Say What? NaNoWriMo is de afkorting voor National Novel Writing Month en is inmiddels een wereldwijd fenomeen. De uitdaging: schrijf een roman van 50.000 woorden in 30 dagen. Ik wil hier een aangepaste uitdaging van maken door 30.000 woorden in de categorie Creatief Schrijven te schrijven: gedicht, kort verhaal, een hoofdstuk van een langer verhaal. Ongeredigeerd, net zoals bij de echte uitdaging. Onsamenhangend, dat waarschijnlijk ook.

Every Day Work Out

Soms is een kleine stap een hele grote. Van 5 keer per week sportief bewegen naar 7, is dat te doen? Lukt het me eindelijk om mezelf krachttraining te laten doen, en core strength exercises?

Bedankt voor je stem! Morgen zie je welke uitdaging het is geworden.

xoxo – Irene.

2 thoughts on “Kies mijn volgende 30 dagen uitdaging

    1. Ja die wilde ik ook wel eens doen, maar met de vleesfans in huis is vegetarisch al een hele uitdaging! Vegan, dat is mission impossible in Huize Finkelstein ben ik bang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.