Browser2Blogger: Geregeld bloggen is niet per se dagelijks bloggen

3057047856_99becf413f_z
Photo van Mike Paradise via Flickr, onder creative commons license.

De afgelopen maanden heb ik dagelijks geblogd. In de eerste plaats om bloggen een gewoonte te maken, de blogspier te trainen, publiek te vinden. Geregeld bloggen is prettig voor je lezers: ze weten wanneer ze een blog van je kunnen verwachten. Maar geregeld bloggen is niet per se dagelijks bloggen. Als je blogt op een blogforum als 42bis zoals vriendinnetje Kim nu doet (zo cool van haar!), dan volstaat zelfs een blog per maand!

In een eerdere post (lees: Een nieuwe 30 dagen uitdaging – koop niets nieuws) vroeg ik jullie hoe vaak jullie een post wilde lezen. Toen waren de meningen verdeeld tussen dagelijks en niet dagelijks. De afgelopen maand heb ik nog dagelijks geblogd, maar nu is het tijd om de frequentie aan te passen. Ik wil jullie interessante, mooie posts van kwaliteit bieden, niet per se kwantiteit. Ik merkte dat ik wel tijd had om een post te schrijven, maar nauwelijks tijd had om de tekst goed te redigeren, van een mooie foto te voorzien etc. etc.

Wat kun je in november verwachten?

  • 3 tot 4 keer per week een blogpost, in een van de volgende thema’s:
  • Geen Woorden Maar Beelden: een fotopost van mijn 30 dagen uitdaging ‘Foto van de Dag’
  • Running Report: een verslag van mijn hardloopactiviteiten
  • Pulp Fiction:  een creatieve tekst van mij of Junior – een verhaal, een gedicht…
  • Kids Talk: een quote van of een gesprek met Junior
  • Vega voor Jongens: vegarecepten en hoe deze ontvangen worden door de zonen.

Nieuwe 30 dagen uitdaging: Foto van de Dag

De meningen waren verdeeld: sommigen van jullie vonden dat ik een No Sugeroni (30 dagen geen suikers) moest doen, anderen wilden graag een Photo A Day. Ik heb gekozen voor de foto-uitdaging, ook omdat ik vond dat deze blog wel wat meer beeld kon gebruiken. Op dit moment twijfel ik nog hoe ik het ga invullen: via de Daily Prompt opdrachten van The Daily Post, of een 7 uitwerkingen van een wekelijks thema, zoals van Spilled Milk of The Daily Post

Zijn er onderwerpen die ik heb gemist en waarover je graag wilt lezen op mijn blog? Laat het me weten!

xoxo – Irene

One thought on “Browser2Blogger: Geregeld bloggen is niet per se dagelijks bloggen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.