Zo plaats je een Spotify-lijst op je wordpress blog – Sh’Bam 13

Zoek jij je ook suf naar de liedjes die je tijdens je work-out hoort? De muziek van de Les Mills lessen worden exclusief bij elkaar gezocht voor Les Mills instructeurs. De cd’s kun je als Les Mills fanaat helaas nog niet in de iTunes store vinden. Maar niet getreurd! Ik zocht de nummers van Sh’bam 13 voor je op en maakte er een afspeellijst van. Klik op deze lijst en voeg hem toe aan je favorieten.

Wil je ook een Spotify player op je WordPress blog of website? Het is echt supersimpel! Kopieer de url van het liedje of de afspeellijst die je wilt importeren. Plak hem via “Plakken als platte tekst” (dat icoontje met het klembord met de T erop) in je tekst. De link moet op een nieuwe regel staan. Even controleren via voorbeeld bekijken, klaar!

Zin in oude Sh’bam afspeellijsten? Laat het me weten!

xoxo – Irene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.