Geen Woorden Maar Beelden 1 – week in foto’s

Elke dag een foto met de ‘grote’ camera, dat is een best een uitdaging. En met werken, familiespitsuur, winterlicht en een afkeur voor flitsfotografie wordt het er niet eenvoudiger op. En dan heb ik het nog niet eens over gebrek aan inspiratie. Ik besloot gebruik te maken van de thema’s van Spilled Milk, het fotoblog van een aantal moeders. Zul je zien dat het een thema is waar ik dan niet heel erg goed mee uit de voeten kan. Table top, of te wel Tafelblad.

Geen 7 foto’s dus. Maar opgeven is geen optie. Volgende week is het thema ‘Feeling’. Dat is al weer veel ruimer.

When at first you don’t succeed, dust yourself off and try again – Aaliyaah

xoxo – Irene

4 thoughts on “Geen Woorden Maar Beelden 1 – week in foto’s

  1. wat een leuk idee !!en dat zouden er meer moeten doen een thema kiezen en 1 foto van elke dag nemen in een speciale thema! is toch een leuk kijkje in de keuken en je zal zien iedereen ziet een speciaal thema in een ander dag licht 🙂 het is zeker leuk geworden 🙂 ik heb al een gelijk een ideetje voor een week foto’s thema voor mij zelf 😉 thema eten ben benieuwd wat ik er van bak 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.