Geen woorden maar beelden 2 – week in foto’s

Deze uitdaging blijkt lastiger dan gedacht. Ik ben ook zo’n gewoontedier, een extra gewoonte om elke dag mijn Sony Nex fototoestel mee te sjouwen en blijven kijken naar een mooi plaatje past gewoon niet in mijn schema! Dat is een slap excuus. Ik zal volgende week proberen mijn leven te beteren en deze uitdaging nog enigszins te volbrengen.

Deze week 3 ongefilterde foto’s van een kraambezoek. Hoe heerlijk is zo’n pasgeboren baby! Daar krijg ik acuut nesteldrang van.

Volg me op instagram voor mijn Iphone-kiekjes! Die maak ik vaker dan foto’s voor deze rubriek. 

xoxo – Irene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.