Een brief voor mijn kinderen

Lieve Junior, lieve Mini,

We maken vaak grapjes met elkaar. En we plagen elkaar over hoe we de dingen doen. Maar onder al onze grapjes en plagerijtjes schuilt een diep en grondig vertrouwen in jullie. In wat jullie kunnen leren, in wat jullie kunnen doen. Nu al!

Junior, je verwarmt de harten van zoveel mensen met  je hartelijkheid en nieuwsgierigheid. Dat is zoveel krachtiger dan de muur die zogenaamd stoere jongens opwerpen! Ik hoop dat je de kracht kunt vinden om die hartelijkheid en openheid te blijven houden.

Mini, je bent nog klein maar je weet al zo goed wat je wilt. Je bent zo krachtig en hebt je keuzes gemaakt wie je kunt en wilt vertrouwen. Ik hoop dat je je onafhankelijkheid en zelfvertrouwen zo kunt ontwikkelen dat je nog meer mensen zal vertrouwen en kwetsbaar durft te zijn.

Wij bewaren de wereld voor jullie. Niet alleen voor morgen. Ook vandaag wil ik jullie de ruimte geven om de wereld te ontdekken, kansen te creëren en dromen te beleven. Ga er op uit en ontdek wat de wereld jou te bieden heeft. En weet dat wij hier voor je zijn, als je basiskamp, je fort. Je thuis.

Ik houd van jullie.

xoxo – Mama.