Glow in the dark work out

O she glows! De Rotterdamse editie van de Girls Love 2 Run Crew training was een hele bijzondere, en dankzij een uitnodiging van Glow magazine mocht ik dat in levende lijve meemaken. Puma trok 20 setjes van nieuwste Night Cat collectie uit de kast en Glow Magazine trommelde een bootcamp instructeur op. Het resultaat: een Glow in the dark work out op niveau!

De Rotterdamse dames van de voornamelijke Amsterdamse hardloopcrew hadden hun best gedaan om Rotterdam op zijn best te laten zien. En waar kan dat anders dan op een van de meest kersverse hot spots die de stad zelfs internationaal op de kaart zette? De Rotterdam, daar heb ik het natuurlijk over, en de bar van nHow in het bijzonder. Het terras met uitzicht op de Erasmusbrug, de Maas en de stad was de plek voor de training. Daar raken zelfs de Amsterdammers van onder de indruk!

CrossfitRTM had een bootcamp circuit uitgezet. Maar eerst natuurlijk een groepfoto in de nieuwe gear, want dat moet wel op Instagram! Het circuit loog er niet om, zonder genade hadden de mannen de zware dumbbells, kettle bells en medicin balls meegenomen. In koppels en in sets van een minuut mochten we aan de bak met lunges, sit ups, single handed planks, dead lifts en nog veel meer oefeningen die ik normaal gesproken dus nooit doe! Gelukkig was ik niet de enige die een broertje dood heeft aan krachttraining: hardlopen, cardio en yoga zijn de favoriete sporten van deze crew. Sommigen slaan oerkreten uit, anderen gebruiken de ‘even een foto maken voor instagram’ smoes om wat reps over te slaan. Maar toch: we doen het allemaal! Voor iemand die krachttraining verfoeide, vind ik het stiekem ook erg leuk. En even eerlijk: met zulke esthetisch verantwoorde mannen als trainers zet ik mijn beste beentje wel voor, hoor.

Als de zon ondergaat onthult het niet alleen de seksappeal van de Rotterdamse skyline, maar ook de reden waarom onze gear het label ‘night cat’ draagt. De zilveren print op het t-shirt, de fijne zilveren streepjes op het shortje en het jasje en zelfs de strepen op de schoenen weerkaatsen licht! Vergeet zo’n onhandig en lelijk veiligheidshesje, met een outfit als deze loop je veilig en stylish verantwoord in het donker. Dat is handig om te weten, maar voor de komende zomermaanden helaas niet echt nodig. Tenzij je 12 uur ‘s nachts gaat lopen, natuurlijk. Een handig setje voor in de kast om straks in de herfst in te kunnen lopen. En zonder glow in the dark effect is het ook gewoon een lekker setje. Is ‘Safety first, stylish forever’ ook jouw ding, dan kun je de night cat collectie kun je online kopen bij Puma.

Het was een supergave avond: samen je grenzen verkennen en verleggen. Dat bevestigt voor mij nog eens de kracht van samen sporten en groepslessen. En dat wordt extra versterkt door zo’n warme, enthousiaste en sportieve crew als de meiden van Girls Love 2 Run.

Samen sporten of anoniem alleen? Wat is jouw sportmodus?

xoxo – Irene

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.