Welke SPF heb jij nodig?

Welke SPF heb jij nodig? En dan bedoel ik niet je Sun Protection Factor. Nee, ik heb het over je Supportive Papa Factor. Want schreef ik eerder over het belang van een vast schema, wat je zeker niet moet vergeten is het belang van de supportive papa factor. Zonder de steun van Manlief was ik nergens.

Want wie blijft bij de kinderen als ik ga hardlopen, wielrennen of naar de sportschool ga? Wie zegt niks en kijkt in een eentje een serie terwijl ik mijn groepsles instudeer of een Nike+ Training Club work out doe? Wie eet stilzwijgend mee met de suikervrije maaltijden, super foods en gezonde snacks?

Inderdaad. Hoe meer ik sport, hoe hoger de benodigde SPF is. I need some serious supportive papa factor. En hoe cool is het, dat Manlief me dat met alle liefde biedt? Dat dacht ik nou ook.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.