April Fool’s Day 

Misschien ben ik gek, maar ik heb me ingeschreven voor een nieuwe uitdaging. Deze maand plaats ik elke dag een bericht in het kader van mijn WordPress cursus ‘Writing 101’. Tenminste, dat is de bedoeling!

Ik krijg elke dag een opdracht die ik in een blogpost moet verwerken. De focus ligt daarbij, hoe verrassend, op schrijfstijl. Omdat ik in Nederland vooruitloop op Amerikaanse tijd, zal ik steeds de opdracht een dag later plaatsen. Als ik dat van te voren zeg, is het geen sjoemelen meer, namelijk.

Welke uitdaging ga jij in het voorjaar aan?

xoxo – Irene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.