Back to business wardrobe

Berry nice - National Glamour Day 2015

De afgelopen twee jaar kocht ik eigenlijk alleen maar sportkleding, tot ongenoegen van Manlief. Ik vond ‘gewone’ kleren niet leuk genoeg, te duur, of gewoon niet interessant genoeg. Dit jaar gebruikte ik de korting van National Glamour Day om mezelf weer eens in het zakelijk nieuw te steken. Misschien helpt dat ook voor de toekomst als business babe.

In deze Polyvore zie je wat ik heb gescoord. Stiekem heb ik er ook nog wat extra items op gezet die mijn capsule wardrobe helemaal compleet zouden maken. Maar ja, het geld was op. Want ik zie er nu wel uit als een business babe, ik moet nu ook weer vol aan de bak om mijn nieuwe imago waar te maken…

Maar het wijnrode wollen jasje is nu al mijn winterfavoriet, want die gaat echt overal bij. En die veterschoenen met blokhak kunnen heel goed onder een pantalon, jurk of rok en ook een jeans. Als kers op de taart lopen ze ook nog eens heel lekker. Hoera!

Die Olivia Pope-achtige wit wollen jas hoop ik nog in de uitverkoop te scoren, net zoals dat kekke tasje van Fab. En wanneer die blouse met vosjes weer in mijn maat op voorraad is, is die zeker van mij!

Laat de winter maar komen, ik ben er klaar voor.

xoxo – Irene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.