Hoogbegaafd en verschillende stijlen

 

Ik wil niet opscheppen als ik zeg dat mijn kind hoogbegaafd is. Het is niet het hoogst haalbare. Het is zelfs niet iets om te benijden. En het is zeker niet een garantie dat je heel gemakkelijk kunt leren en goede schoolprestaties haalt. En hoogbegaafdheid gaat veel verder dan cognitieve vaardigheden.

When you think about the word giftedness, you may come up with the several different pictures in your mind. You may envision a nerdy guy with classes, a little girl reading some very think books beyond her grade level, or maybe you may be a middle school student taking high school and college classes.

Jeffret Shoemaker van Ramblings of a Gifted Teacher legde welke smaakjes er nog meer zijn het uit in deze blog: via Why Giftedness Matters — Ramblings of a Gifted Teacher

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.