Over

If you can’t read Dutch, please read this post about me.

Hee hallo dan! Je bent nieuwsgierig genoeg om te willen weten wie er achter deze blog zit, hoe leuk is dat!

In het dagelijks leven heet ik Irene, maar intimi noemen me Finkelstein. Mijn blog is vooral een verslag van mijn zoektocht naar lifehacks voor alles wat maar een beetje met het familieleven te maken heeft.

Per seizoen en per vlaag wil het verschillen waar ik aandacht aan besteed: zo begon ik met fit worden en hardlopen, (gezonde) recepten en tips voor erop uit met kids. Regelmatig begin ik een nieuwe hobby en dan krijgt die alle aandacht op mijn blog.

Ik ben gewoon hysterisch nieuwsgierig en ik wil van alles weten wat het is en hoe het werkt. En dat deel ik graag via deze blog! Als er iets iets wat je graag wilt weten, of wat ik voor je moet uitzoeken, mail me een verzoek en dan ga ik voor je op onderzoek uit.

Wow, heb je dit helemaal tot hier gelezen? Wat een compliment, dank je wel! Dan is het volgen van mijn blog misschien wel iets voor jou. Klik op de ‘Volg’ button van WordPress als je een WordPress account hebt, of vul je e-mailadres in. Dan krijg je een bericht als er nieuws op deze blog verschijnt.

In het echt zou ik je omhelzen, maar laten we het online laten bij een

xoxo – Irene

 

 

One thought on “Over

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.