Chocotasting: een Moederdag cadeau om op te eten

 

Hoera Chocopost!

Bah, Moederdag! Ik krijg er buikpijn van als ik er aan denk. Natuurlijk wil ik mijn moeder in het zonnetje zetten, maar hoe? Mijn moeder zegt steevast dat ze niks wil, en we weten allemaal dat dat een leugen is. Het is aan de Dochter te weten wat Moeder wenst. Mijn eeuwige dankbaarheid en liefde heeft ze al. Want zelfs nu nog zou ik niet kunnen doen wat ik doe zonder mijn moeder. Voor Moederdag wil ik dat graag nog eens onderstrepen. Maar dan niet met bloemen die vergaan, geurtjes waar haar hele kast mee volstaat od fabriekschocolade die nergens naar smaakt. Gelukkig is de oplossing voorhanden: Chocotasting!

Chocotasting is een abonnement voor de moeders die niet van lezen of sporten houden. Want met Chocotasting creëer elke maand een kwaliteitsmomentje voor jezelf (en nu dus voor je moeder). Je krijgt namelijk elke maand een doosje met 3 chocoladerepen van topkwaliteit in de bus. Je kunt kiezen voor een abonnement op pure, melk of gemengde chocolade. Bij het pure abonnement krijg je 3 verschillende repen van tenminste 60% chocolade, bij het melkabonnement is dat tenminste 35% en in het gemengde abonnement zit soms ook witte chocolade (wat eigenlijk geen chocola mag heten, volgens echte chocoholics).

Ik mocht een proefsetje van pure chocolade uitproberen, waar dit keer een reep met gedroogde stukjes abrikoos en perzik, een reep met munt en een reep zonder suiker inzat. De laatste was heel bijzonder en voor degenen die graag suikervrij eten een goede reden om de chocola niet te hoeven laten staan. Maar die met abrikoos was toch mijn favoriet! Het mooie aan pure chocola van deze kwaliteit is dat je aan een klein stukje echt meer dan genoeg hebt. Je hoeft niet bang te zijn boor binge-snoepen!

Voor Moederdag kun je je moeder een abonnement van een half jaar of van 3 maanden cadeau doen. Zo weet ze dat het geen eenmalige en plichtmatige geste is. En voor je schoonmoeder bestel je gewoon een proefsetje… Chocotasting is te verkrijgen vanaf € 15,95 en online te bestellen.

Wat geef jij op Moederdag?

xoxo – Irene

Disclaimer: het Chocotasting proefpakket zat in een goodie bag van de GL2R Crew training. Chocotasting heeft me niet gevraagd een blog te schrijven over dit product, noch ontvang ik een vergoeding voor het schrijven van deze blog. De weergegeven mening is mijn persoonlijke.

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.