Dat moment dat je droom dreigt uit te komen

Green Lantern failure gif

O.M.G. Ook ben ik allang geen tiener of twintiger meer, dat is de enige uitdrukking die nu past. Of het nu wilskracht, geduld, geluk of een combinatie van alledrie is, feit is dat er nu ineens iets op mijn pad komt waar ik al heel lang op gehoopt had. En dan nu het wonderlijke: nu mijn droom ‘dreigt’ uit te komen, krabbel ik terug. Verzin ik risico’s, nadelen, uitvluchten. Het is te mooi om waar te zijn. Omdat ik bang ben dat als ik het aanpak, het als een zeepbel uit elkaar spat.

Nu snap ik waarom sommige mensen geduwd willen worden voor hun bungee jump. En krijg ik een flashback naar dat moment dat ik seconden voordat het gordijn opging voor mijn eerste dansvoorstelling, ik met kotsneigingen in de coulissen stond. Ik wilde niet! Er was geen keus. En uiteindelijk glimde ik op het podium, volledig in mijn element.

Wie geeft me even een zetje?

xoxo – Irene

5 thoughts on “Dat moment dat je droom dreigt uit te komen

  1. Whatever it is, go for it! Denk maar terug aan dat moment nadat je toch uit die coulissen het podium op was gegaan en gedanst had met je hart. Dat gevoel wacht weer op je, als je je droom achterna gaat!

  2. Met jouw positieve energie is het niet meer dan logisch dat er een droom van je ‘dreigt’ uit te komen! Jij gaat het aandurven je droom aan te pakken, wat moet dat spannend voelen. Laat twijfels/reserves je niet in de weg staan je droom uit te laten komen, zij geven namelijk dé bevestiging dat je iets écht wilt en er dus klaar voor bent. Bewandel het nieuwe pad dat voor je voeten ligt, je hebt het vast niet voor niets aangelegd!

  3. Hee, hij komt niet over, irritant 😦
    Ik wilde deze quote plaatsen:

    If your dreams don’t scare you, they are not big enough.

    Ben benieuwd!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.