Dingen die ik niet koop: Running Gear for Fall

Running Gear for Fall
 Stap 1 in mijn consuminderdieet: geen dingen voor mezelf kopen. Dat betekent als hardloopjunkie dat ik geen hardloopkleding koop voor de nieuwe weersomstandigheden. O, help wat nu? Nu moet ik me behelpen met de hardloopkleding die ik al heb! De gedachte is dat als ik het deze maand niet nodig heb, ze volgende maand ook niet nodig heb. Maar voorlopig zie ik het als 30 dagen uitstel. Want wees eerlijk, dit is geen luxe. Dit is noodzaak.

  1.  Nike+ hardloophorloge. Ik wil ik al heel lang lekker minimalistisch met alleen een horloge lopen. Niet met een telefoon. Maar als ik het de afgelopen 6 maanden kon, kan ik het deze maand ook. Bovendien kwamen TomTom en Garmin met nieuwe modellen. Misschien zijn dat alternatieven die ik moet overwegen?
  2. Merino Longsleeve. Ik ben wolfan. En een wollen longsleeve houdt je heerlijk warm zonder te gaan stinken. Dit model van Icebreaker heeft duimgaten zodat je de mouwen over je handen kunt trekken, een rits zodat je ook nog kunt afkoelen, en een ventilerend stuk op de rug. En als je meer dan twee keer per week hardloopt, heb je twee shirts nodig om tegen elkaar in te dragen. Zei de shopaholic. Ook Nike heeft een wolmix longsleeve, in een lekker hip kleurtje.
  3. Adidas Techfit legging. Ik loop nu in een ‘gewone’ legging zonder hardloopeigenschappen. Zoals ventilerende stukken in de knie, compressietechniek of extra warmte voor buiten.
  4. Merino hardloopsokken. Ik kocht in Canada merinowollen enkelsokken van Smartwool. Dat zijn nu mijn favoriete hardloopsokken. Voor de winter wil ik een klassiek model, die mijn enkels lekker warm houden.
  5. Merino hardloophandschoenen. Had ik al gezegd dat ik dol ben op wol? Ik krijg heel snel koude handen, dus handschoenen zijn een must. Deze dunne wollen liners draag je eigenlijk in je skihandschoenen. Ze hebben een smartphone vinger zodat je je handschoenen niet hoeft uit te doen  wanneer je je Nike+ app wilt bedienen.
  6. Hippe hardloopmuts. Ik zweet snel via mijn hoofd. In de winter wordt dat koud en dat is niet lekker. Daarom ben ik op zoek naar een hardloopmuts, in een hip beaniemodel.
  7. Lichtgewicht stabiliteitsschoen. Omdat de fysio heeft vastgesteld dat mijn rechtervoet licht overproneert, zou ik eigenlijk een stabiliteitsschoen nodig hebben. Deze Adidas Tempo 6 hebben lichte ondersteuning aan de binnenkant, zonder heel veel gewicht toe te voegen. Die wil ik wel in mijn hardloopschoenenkast!

Wat denk jij? Komt van koopuitstel ook echt afstel?

xoxo – Irene

5 thoughts on “Dingen die ik niet koop: Running Gear for Fall

      1. Ja he? De enige schoenen die goed zaten waren (a) spuuglelijk neonroze (jawel) en kostten (b) zo’n 170 euro. Zwemmen, zou dat niet goedkoper zijn?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.