Jungle Trekking inpaklijst voor peuters

Jungle Trekking Packing list for toddlers
Wat ben ik toch een loeder van een moeder. Ik had natuurlijk eerst voor mijn kinderen moeten window shoppen, in plaats van voor mezelf. Voor tweejarige peuters is de keuze niet heel reuze. Blijkbaar is het niet gebruikelijk dat je een tweejarige op avontuurlijke vakantie meeneemt. Gelukkig is daar Decathlon en hun kampeer- en outdoorhuismerk Quechua. Outdoorkleding voor peuters tegen H&M-prijzen, daar word je toch vrolijk van? Zo hebben ze in de zomer UV-werende kleding voor dezelfde prijzen als gewone t-shirts, en reisbroekjes in peutermaten. Met de backpack-style rugzak van Little Life die stiekem ook dienst doet als tuigje houd je je kleine avonturierveilig bij je in de buurt. En wat voor Crocs geldt, dan geldt voor hiking sandalen ook: tot maat 35 is dat gewoon nog schattig. Samengevat: Decathlon + Crocs + Keen = junglebestendig vakantiegear voor peuters.
Houd je ook nog geld over voor je eigen jungleprooi gear, hoera!
Hoe kleed jij je kids naar een tropische bestemming?
xoxo – Irene

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.